Comenzi direct pe Whatsapp

Comenzi Online Amada Restaurant direct prin Whatsapp

Avem deja și pe Whatsapp un magazin virtual/catalog de produse pentru comenzi online. Nu vor fi chiar toate produsele pe care le găsiți pe acest site, dar 85-90% vor fi și acolo.

Linkul este: Comenzi Amada pe Whatsapp. (funcționează dacă pe telefon ai instalată aplicația Whatsapp, sau, dacă ești pe pc/laptop funcționează dacă ești deja logat în aplicația web whatsapp)

Este suficient să salvați numărul nostru de telefon în agenda telefonului/agenda whatsapp. Când vreți să accesați magazinul nostru virtual whatsapp, cautați numărul nostru ( sau mai degrabă numele sub care ați salvat contactul – de ex. Amada Restaurant ) și apăsați pe info profil ( practic, apăsați pe numele Amada Restaurant ). Se va deschide pagina de profil Amada unde este și rubrica “Catalog”. Accesând aceasta rubrică puteti găsi/cauta toate produsele noastre din catalogul whatsapp, le puteți adăuga în coș, iar după ce coșul de cumparături cuprinde tot ce vreți să comandați apăsați butonul de comandă. Comanda va ajunge pe telefonul nostru sub formă de mesaj whatsapp și veți fi sunat înapoi pentru confirmare. Pentru comoditate și rapiditate ar fi util si foarte bine ca imediat după mesajul cu comanda să adăugați al doilea mesaj care să cuprindă numele dvs si adresa, acest lucru ușurând sarcinile operatorilor noștrii și grăbind lucrurile. Plata se va face în momentul livrării la domiciliu. Puteți plăti cu cash sau cu cardul, există POS la personalul nostru. De asemenea, țineți seama că livrarea se realizează cu personalul/mijloacele noastre: livrarea este gratuită și este supusă unor praguri minime de comenzi pentru fiecare zonă geografică. Pentru informații despre pragurile de comenzi minime în funcție de zona geografică vă rugăm să accesați prima pagină a acestui site! Probabil vom stabili și un mesaj automat de răspuns care să clarifice aceste lucruri.

Pentru accesare mai este disponibil și legătura directă https://wa.me/c/40741830188 sau un cod qr. Pe laptop/pc legătura directă funcționează doar dacă asociați aplicația whatsapp din telefon cu dispozitivul respectiv. Pe telefon trebuie să ai instalat aplicația whatsapp, evident!

Cui se adresează această posibilitate de comandă? Se adresează în primul rând celor care nu dispun decât de un telefon în momentul comenzii și nu sunt familiarizați cu utilizarea aplicațiilor Google sau Chrome/Firefox/Edge/Bing/Google Maps pentru a accesa situl nostru. Sau persoanelor care practic nu utilizează decât Whatsapp sau Facebook/Messenger pentru comunicare/informare. Normal, modalitatea poate fi folosită de oricine până la urmă!

Este comanda pe whatsapp mai avantajoasă sau mai dezavantajoasă decât comanda pe acest site? Nici una, nici alta, amândouă sunt la fel de bune și rapide (amândouă sunt finalizate utilizând serviciul nostru de curieri si, normal, rapiditatea pregătirii depinde și de gradul de ocupare/fluxul/capacitatea bucatăriei), pur si simplu fiecare metodă reprezintă un nou canal de comunicare/comenzi între noi și dumneavoastră, iar scopul final este de a oferi servicii bune in fiecare zi.

Trebuie reținut că orice tranzacție realizată prin intermediul grupului de firme Meta ( Facebook, Whatsapp, Messenger, Instagram ) se supune regulilor acestui grup, iar unele informații sunt reținute de aceste firme în scopuri comerciale. Colectarea, utilizarea sau reținerea informațiilor sunt reglementate strict de catre Uniunea Europeană, iar dacă sunteți curioși despre ce date colectează Meta despre dvs. puteți accesa următoarele linkuri: Condiții de utilizare și Politica de confidențialiate. Practic sunt aceleași date colectate ca și atunci când utilizați în mod obișnuit Facebook/Messenger/Instagram/Whatsapp, iar dacă utilizați deja vreuna din aceste aplicații înseamnă că ați fost de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate a grupului Meta.