Informații utile

Acesta este situl web pentru comenzi online al Amada Restaurant&Pub Câmpulung Muscel.

Numărul de telefon Amada este 0741-830-188

Livrare:

Livrarea este gratuită, iar pentru a beneficia de livrare gratuită comanda trebuie să aibă o valoare minimă. Pentru Câmpulung Muscel această valoare este 60 ron, pentru celelalte localități deservite vă rugăm citiți mai jos! Suntem și pe Glovo, dar magazinul online clasic/(acest site), magazinul online whatsapp și livratorii noștrii vă stau în continuare la dispoziție. Notă: Prețurile pe Glovo sunt mai mari datorită comisionului și taxelor de transport reținute de Glovo. În total, comisionul Glovo este între 25-30%, prin urmare prețurile de acolo sunt mai mari decât în restaurant sau pe acest site. Prețurile pe acest site sunt aceleași ca în Restaurant. Orice alegeți – Glovo sau livratorii noștrii – vă stăm la dispoziție cu plăcere!

Avantaje comandă online pe acest site

Nu mai trebuie să sunați la telefon, nu vă faceți probleme că telefonul sună ocupat etc… Aici este foarte simplu: îți alegi produsele și finalizezi comanda în ritmul tău. Comanda finalizată este trimisă automat pe telefonul restaurantului. După ce operatorul o recepționează (durează maxim 4-5 minute) veți fi sunat pentru confirmare și detalii suplimentare despre comandă și produse (dacă este cazul). Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de o anumită limită (vezi mai jos).

Program restaurant:

Luni-Duminică 09:00 – 23:00

Program Livrare 10:00 – 21:59

  • Luni – Duminică între orele 10:00 – 21:59
  • Livrăm si prin Glovo în fiecare zi între 10:00 – 22:00

După comandă veți fi sunat de operator pentru confirmare și detalii.

Oferim LIVRARE GRATUITĂ pentru comenzi cu valoare minimă.

Lista localităților unde livrăm și valoarea minimă a unei comenzi:

* 60 lei: Câmpulung;
* 120 lei: Bughea de Sus, Bughea de Jos, Lerești, Valea Mare;
* 180 lei: Schitu-Golești, Cândești, Malu,  Poienari, Mățău, Nămăiești, Albești, Godeni, Bilcești, Lăzărești;
* 240 lei: Mihăești, Stoenești, Suslănești, Cotenești, Berevoiești, Aninoasa, Dragoslavele;
*300 lei: Boteni, Cetățeni, Rucăr, Văleni-Db;

Este posibilă și comanda cu RIDICARE DE LA SEDIU (comanzi și ridici comanda personal de la Restaurant) – ridicarea personală a comenzii de la Restaurant se aplică automat în cazul comenzilor care nu depășesc pragul minim.

Meniul electronic în format imagine jpg îl puteti consulta și descărca AICI (click or touch). De asemenea, la Amada găsiți codul QR pentru scanarea meniului electronic.

Notificări

Utilizăm notificări push pentru a anunța diverse noutăți, compoziția meniului zilei în ziua curentă – dacă este valabil, oferte etc… Notificările sunt transmise cel mult o dată pe zi și sunt recepționate numai dacă le acceptați și aveți browserul deschis.