Amada, și te simți bine


Pagina de comenzi online a Restaurantului Amada

Informații utile în legătură cu livrarea gratuită, zonele și pragurile de livrare, program comenzi/restaurant, nr. telefon etc găsiți în pagina de Informații Utile (click aici).

Program Livrare 10:00 – 21:59

  • Luni – Duminică între orele 10:00 – 21:59
  • Livrăm si prin Glovo în fiecare zi între 10:00 – 22:00

Meniul zilei

De luni până vineri intre 11 – 15 meniul zilei, ciorbă și felul doi, gustos ca la mama acasă, la un preț avantajos. Compoziția se schimbă zilnic, informații puteți afla ori prin activarea notificărilor, ori la tel., ori veți fi sunat după comandă!

Intră la Meniul Zilei AICI!

OFERTA PIZZA 3+1 GRATIS

Cea mai tare și longevivă ofertă la pizza a revenit din vacanță să vă bucure cu cel bun raport calitate/preț la pizza italiană adevărată, coaptă în cuptor pe lemne.

Accesează Oferta Pizza 3 +1 GRATIS AICI!

OFERTA PIZZA 3+1 GRATIS RESTAUTANT&PUB AMADA CAMPULUNG
Oferta PIZZA 3+1 GRATIS RESTAURANT & PUB AMADA CÂMPULUNG

BURGERIA AMADA

În noul meniu Amada Burgerie e imposibil să nu găsești un burger pe gustul tău, cu carne de vită Black Angus, pui sau miel, cu multe sosuri de casă originale și fenomenale, cu bacon crocant, brânză cedar, ou ochi făcut pe plită, și multe legume fresh sau murate;

Sigur găsești la noi combinația ta preferată!

Accesează direct categoria burgeri AICI!

Burgeria Amada Câmpulung, locul unde găsești cei mai buni și diverși burgeri

Arome by Amada

Torturi, eclere, prăjituri, candy bar …. Pe toate le găsești la Arome by Amada. Pentru toate vârstele, pentru toate ocaziile sau pentru doza de plăcere zilnică!

Arome by Amada

Arome by Amada

Hei, prietene, lasă-ne să-ți mulțumim pentru că faci parte din viața noastră! Ne e mai mare dragu’ să te vedem revenind iar și iar la Amada! Să te vedem glumind, să te vedem mâncând! Să te auzim comandând “ca de obicei” sau să ne spui doar “azi am chef de ceva bun”! Să te răsfeți cu gusturile cunoscute sau să-ți deschizi apetitul pentru arome noi și combinații surprinzătoare de tradiție și originalitate! Uneori intri doar pentru un desert rafinat și câteva vorbe frumoase! Ieri erai puțin îngândurat, ai sorbit molcom cafeaua butonând continuu! Să ne vezi cum ne întrecem cine să te servească mai repede în pauza de prânz, când tu și câțiva colegi veniți la noi pentru mâncarea “bună ca la mama acasă”! Suntem lânga tine și în serile în care ieși s bei ceva cu prietenii, să asculți muzică live sau să petreci cu voie bună alături de alți amici ai noștri! Îți pregătim cu drag masa de câte ori iți aduci aici toată familia bucurându-vă împreună de atmosfera ce încălzește inima și de prețurile cumsecade de la noi! Suntem norocoși că ești prietenul nostru!

Amada Restaurant & Pub

Noutăți

Lista completă a articolelor o găsiți pe pagina Noutăți.